Mijn verjaardagsfeestje...
Door: Jossi
02 December 2004 | Suriname, Paramaribo
De dag begon hier al donderdag om 20uur(= 24uur in NL), aangezien ik vond dat ik voor deze speciale keer wel een keer 28uur jarig mocht zijn. Wel fijn, aangezien ook iedereen de vrijdag weer fris en fruitig aan de coschap moest.
Iedereen is: Ik (natuurlijk....), Ingeborg (waarmee ik samen hier ben), Janine (uit utrecht en doet gynaeco), Marielle (uit Maastricht en doet ook gynaeco), Misha (uit Rotterdam en doet verpleegkunde). Allemaal in het Akademisch ziekenhuis, dus altijd gezellig! En dit zijn niet de enige nederlanders hoor, het stikt van de nederlanders in het ziekenhuis, maar gelukkig zijn er ook Surinaamse co's om te compenseren....
maar goed, mijn verjaardag. het leek een gewone coschap dag te worden, maar toen ik opstand was de hele gang versierd met ballonnen (ja, deze keer zag ik ze wel meteen...) en mocht ik eindelijk kadootjes uitpakken. Aangekomen in het ziekenhuis wisten de meesten gelukkig nog dat ik jarig was en ik gunde mezelf vanalles...zoals gewoon de telefoon opnemen tijdens de visite. Wat superdesuper iedereen die heeft gebeld!!! Dat maakte echt mijn verjaardag helemaal compleet!!
's Middags mijn kado van Ingeborg uitgezocht...een knalblauwe hangmat (incl klamboe). Inmiddels weet ik dat het geweldig slaapt in zo'n ding!
Daarna uit eten bij Dumpling, toch wel mijn favo dimsum restaurant hier.
Voor het avondprogramma waren we uitgenodigd door de Surinaamse co's om mee te gaan naar een muziekgala tgv het 35 jarig bestaan van de faculteit. Het kwam erop neer dat allerlei artsen met elkaar muziek gingen maken, en dus allerlei verschillende muziekstukjes... het deed me denken aan het hoogleraren cabaret.
En natuurlijk de dag afgesloten met een paar salsa en merengue dansjes in de Touche. Helemaal fijn mijn verjaardag hier!!
03 December 2004 - 11:01
Suus:
Hee Jos,
toch leuk weer even zo'n update! Je mist wel al onze super coole Sint-kadoos hier in HP. Nikki heeft wel de allerhipste meegebracht gisteravond: een echte douche-eend! Een variant op de bad-eend, maar dan als douchekop! Kortom: HP is niet meer hetzelfde...
xx -
03 December 2004 - 16:14
Echt Heel Heul HEUL Tof:
Ja jos! hier kan echt niemand tegenop! Gister heb ik met dispuut een douchkop in de vorm van een eend aan de haak geslagen! echt de topper! Daarnaast ook een familiegans incl zout en peperstelletje als kleine eendjes ernaast en...ook nog een rudolf the rednose raindeer dienblad! En HP sinterklaas is nog neit eens geweest, kun je nagaan wat er allemaal nog komen gaat!?!...Nou Toffe sjaak, geniet er nog op los! kus Nik -
03 December 2004 - 17:52
Floor:
Cool dat jij deze week ook jarig was! Uiteraard ook weer lekker veel gebeld door het thuisfront! Helaas kon ik geen salsa dansje maken omdat ik de volgende dag weer naar shcool moest.. Maar dat gaan we dit weekend wel ff doen! Coole verhalen! kus van je nichtje -
03 December 2004 - 18:10
Anneloes:
Hé Josje,
Sorry sorry sorry dat ik een klein beetje je verjaardag vergeten ben!! Ik was natuurlijk op Gran CAn, maar had toch op z'n minst even kunnen bellen! Maar goed om te horen dat je een superdag hebt gehad en dat je je zo goed vermaakt. Hier is alles het zelfde, ik beman de bieb zo'n beetje in m'n eentje en voor mij komt Z-A natuurlijk steeds meer in beeld. Ik ga je snel eens proberen te bellen (als enorme biebmiep), veel plezier met alle bosnegers!!! Ik ben jaloers! -
03 December 2004 - 18:10
Anneloes:
Hé Josje,
03 December 2004 - 18:20
Wiets:
....en als je de kraan open doet dan spuugt (of kotst als die brak is) de eend water! -
06 December 2004 - 16:40
Neeltje:
Hee Jossi,
wat cool allemaal, volgens mij heb je een mooie en leuke verjaardag gehad, heerlijk bij dertig graden. Alsnog gefeliciteerd, want mijn smsjes komen maar niet aan, ligt aan mij geloof ik! Geniet ervan en tot snel een keer op de msn!
X
Neel -
07 December 2004 - 01:26
M'ria:
Allerliefst meisje,
was weer ff heeell fijn om je aan de telefoon te hebben. En het is niet eerlijk dat het HP kado al wel is gearriveerd en het thuiskado nog niet. Offf... zou tante Sjeng misschien die heerlijke chocoladeletter.. wat ik me ook goed voor kan stellen. Alweer veel liefs en alweer tot gauw -
07 December 2004 - 14:16
DE Hp-apies:
Jooooooh wat ccol dat het kado is aangekomen!Dussss....hinthinthint van de hp-sint :( -
07 December 2004 - 20:27
O:
Oh sorry jos!! hoorde net van mam dat je al tegen haar had gezegd hoe tof je ons vindt :D
kus hp -
08 December 2004 - 19:35
Suus:
Zet die hits maar lekker hard aan!! Cool dat het (uiteindelijk) is aangekomen... Maar de postbode heeft ons wel voorgelogen, want het had er al veeeeel eerder moeten zijn! Ik ga je snel weer bellen!! ;) xx