Heden ten dage... - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van jossi - WaarBenJij.nu Heden ten dage... - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van jossi - WaarBenJij.nu

Heden ten dage...

Door: Jossi

Blijf op de hoogte en volg

12 December 2004 | Suriname, Paramaribo

Na weer een intensief weekje coschap, was eindelijk het weekend weer daar. Nu klinkt het gelijk of ik het hier zo zwaar heb....met 30 graden en altijd zon is dat natuurlijk maar relatief. Maar het was wel fijn om vandaag weer uit te kunnen slapen en om de HELE middag aan het zwembad te liggen. Dus ik heb weer hard gewerkt vandaag aan mn bruine teint! De plannen voor vanavond? Lekker chinees halen en eten op het balkon, daarna casino (gratis entree, drankjes en nog meer eten....er zal wel veel winst gemaakt worden op gokken hier) en als afsluiter weer een dansje, want de salsa moves moeten natuurlijk hard geoefend worden. Ik geniet nog steeds!

• 12 December 2004 - 17:10

Suus:

Nouhou... nu het steeds kouder wordt in Nederland, wordt ik wel een beetje jaloers op alle hangmat- en zwembadverhalen!!! xx

• 16 December 2004 - 09:17

Pusvoeten En Anderre Smerige Verhalen!:

hela hola kinder cola,
    He ik wis heel nie dat ge zo'n site ha? wel heel leuk om alles te lezen en als ik zo vanachter mijn bureautje naar de lopiker kerstboom in de mist staar moet ik zeggen dat ik mezelf nog niet in mijn zwembroek buiten zie huppellen. Maar he soms zit het mee en vandaag zit het tegen! jij heb het enrstig naar je zin daaro en ik geef je groot gelijk! en die dans moves van je wil ik nog wel een keer geshowt zien! maar dat gaat zonder te zeggen. Ooh ja ik wil ook nog even mijn excuses aan bieden ik was te laat op je verjaardag!
    En ook te laat om je te feliciteren maar hierbij als nog even als boter op de cracker na de vis van de avond ervoor, Gefeliciteerd met je verjaardag . je hebt een leuke dag gehad langs in ieder geval wel al. ik ga weer verder genieten van de hoogste kerstboom in de wereled! en zwijmellen over warmte zon golven vrouwen warmte zon hangmatten warmte zon zon zon zon mmmmmmmmmmmm. shit het regent! tot snel maarten

• 16 December 2004 - 14:28

Jantine:

wat is je leven daar een feestje zeg! geniet er maar van! maar niet terug komen als een negertje...

kus

• 16 December 2004 - 20:02

Wiets:

lieeeeeeve jos! wij hebben zelfs tochtstrips moeten kopen omdat het zo koud was in HP! ik heb morgen al kerstvakantie en dan mag ik weer gaan foto's plakken enzo. en we gaan zondag kaasfonduen in suus dr nieuwe kaasfonduepan! ben je nu niet een beetje jaloers? nee zeker, maarja heb het in iedergeval geprobeerd.. -X-